Team engineering

De neuzen in dezelfde richting

Team-engineering is in de kern van de zaak een inventarisatie van de knelpunten. Het nemen van de volle verantwoordelijkheid daarvoor en het wegnemen ervan door te leren problemen op te lossen. Het laatste deel van Team-engineering is het uitwerken van realistische doelstellingen. En afhankelijk van de wens van de klant een advies-op-maat. Het deelnemersaantal is maximaal 16. Van de deelnemers wordt actieve participatie verwacht.

Geeft een nieuwe strategie altijd aanleiding tot eindeloze discussies? Is het moeilijk bij de uitvoering van plannen iedereen echt voor de kar te spannen? Is uw team niet echt een team?
Daarom Jacobs & van Rooij
  • Hoogste praktijkgerichtheid
  • Blijvende ondersteuning
  • Intensieve begeleiding
  • Kosteloos persoonlijk advies
  • Beste Opleider 2014 & 2016
Jacobs & van Rooij op Springest.nl:
9.2 (210 beoordelingen)

Voor wie is deze training

Deze in-company training is geschikt voor professionele teams waarbij het nodige gedaan kan worden om de eenheid binnen het team te vergroten of te herstellen.

Wat leer ik in deze training

Deze in-company training heeft als leerdoel om een team te scheppen dat niet langer de ballast van vroeger met zich meedraagt en als team de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien. Onder ballast van vroeger verstaan we: oud zeer, niet werkbare afspraken, geschonden afspraken, onopgeloste problemen en nooit uitgesproken conflicten. Onder vertrouwen in de toekomst verstaan we: de zekerheid hebben dat de teamleden zich houden aan de gemaakte afspraken over de wijze waarop het doel wordt verwezenlijkt. Immers, zich houden aan afspraken vormt de basis voor vertrouwen.

Trainingsduur

2 à 3 dagen en een follow-up dag

Locatie

Uw locatie

Inhoud van de training: Team engineering

  • Inventariseren knelpunten.
  • Verantwoordelijkheid nemen.
  • Leren problemen oplossen.
  • Uitwerken realistische doelstellingen.

Daarnaast is de inhoud van deze in-company training afhankelijk van uw wensen en daarbij kan er op maat worden geadviseerd.

Wilt u een hecht team creëren en het vertrouwen vergroten?

Wilt u weten wat de training "Team engineering" voor u kan betekenen?
Laat u vrijblijvend adviseren door de beste specialisten!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies