Executive coaching

één-op-één ondersteuning

Een specifieke situatie vereist soms een vlotte en compacte aanpak. Executive coaching of personal coaching is vooral bestemd om u of uw medewerkers te helpen, waar en wanneer dat nodig is. Het is bedoeld om u of uw medewerkers één-op-één te begeleiden in het verbeteren van vaardigheden of specifieke situaties. Soms betreft executive coaching een ‘onder vier ogen gesprek'. Soms functioneert de coach als een ‘klankbord’. Een actieve luisteraar die door het stellen van vragen de ander helpt meer te begrijpen van een specifieke situatie en tot oplossing daarvan te komen. Soms helpt coaching u om een ‘brandje te blussen’.

Wilt u één-op-één ondersteund worden met het realiseren van uw doelstellingen of bij verbetering van bepaalde situaties, bedrijfsmatig of persoonlijk? Heeft u behoefte aan sparringpartner? Hebt u behoefte aan begeleiding bij verandering- of verbeteringsprocessen?
Daarom Jacobs & van Rooij
  • Hoogste praktijkgerichtheid
  • Blijvende ondersteuning
  • Intensieve begeleiding
  • Kosteloos persoonlijk advies
  • Beste Opleider 2014 & 2016
Jacobs & van Rooij op Springest.nl:
9.2 (210 beoordelingen)

Voor wie

Executive coaching is bijvoorbeeld voor ondernemers, leidinggevenden en managers die een cursus gevolgd hebben maar moeite hebben met het implementeren van de opgedane kennis binnen de organisatie. Daarnaast is het een geschikte aanpak wanneer ze behoefte hebben aan begeleiding bij verandering- of verbeteringsprocessen.

Wat leer ik

De cursist van onze executive coaching wordt de ruimte geboden om met een onafhankelijke, objectieve partij naar een specifieke situatie binnen uw bedrijf te kijken waardoor deze situatie gericht kan worden aangepakt.

Duur

Per halve of hele dag

Locatie

Op uw locatie

Implementatie

Bij personal coaching en executive coaching van Jacobs & van Rooij leveren we ook implementatie. Niet zelden blijkt de ondernemer die een cursus heeft gevolgd, te weinig tijd te hebben om de verbeteringen die hij opgedaan heeft tijdens een cursus ook volledig in zijn/haar bedrijf te implementeren. Bijvoorbeeld voor het maken van functieomschrijvingen of het verbeteren van de efficiency. Een coach komt dan naar u toe om te kijken wat er precies geïmplementeerd moet worden om de positieve effecten van een cursus ook volledig te kunnen ervaren. Hij kan dit zelf uitvoeren of u of een van uw medewerkers ondersteunen daar waar het nog niet zo soepel verloopt.

Soms kunt u tegen een situatie aanlopen waarbij u wellicht de frisse kijk nodig heeft van een ‘outsider’. Door middel van personal coaching of executive coaching worden meerdere invalshoeken bekeken van waaruit u de situatie zou kunnen aanpakken.

Heeft u behoefte aan een sparringspartner?

Wilt u weten wat "Executive coaching" voor u kan betekenen?
Laat u vrijblijvend adviseren door de beste specialisten!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies