Communicatietraining

.

Communicatietraining met blijvend effect!

  • Hoe ga ik ontspannen en met meer zelfvertrouwen een belangrijk gesprek in?
  • Vindt u het soms moeilijk om zaken duidelijk over te brengen?
  • Hoe behoud ik focus en raak ik minder snel afgeleid?
  • Waarom springen gesprekken van de hak op de tak?
  • Welke communicatietechnieken voorkomen weerstand onder mijn personeel?
  • Hoe behoud ik structuur en begrip tijdens gesprekken?

Wat zoekt u in een communicatietraining?

Als ondernemer bent u vaak erg gedreven. Dat is een goede eigenschap die helaas ook zijn keerzijde kan hebben. In de communicatie leidt dit soms tot ruis of onbegrip. Bevooroordeeld een gesprek ingaan, niet goed luisteren en ongeduldig zijn. We weten allemaal dat deze kenmerken niet bijdragen aan een open en eerlijke communicatie. De meeste ondernemers die bij Jacobs & van Rooij aankloppen starten daarom ook met de communicatietraining. Een succesvolle onderneming valt of staat immers bij een goede samenwerking. Bent u als ondernemer op zoek naar meer succes? Dan is deze communicatietraining uitermate geschikt voor u.

Onze communicatietraining helpt ondernemers beter te communiceren met anderen. De communicatietraining verbetert stap voor stap uw communicatieve vaardigheden. U bent beter in staat om écht te luisteren en verschillende gesprekstechnieken toe te passen. U houdt makkelijker focus tijdens gesprekken, kunt beter omgaan met weerstand en creëert zo meer begrip bij uw gesprekspartners. Dit beïnvloedt uw bewustzijn, zekerheid en concentratie in positieve zin. U heeft meer rust, bent doortastender en gaat met meer vertrouwen een gesprek in. Aan het einde van de training communicatie kent het sturen van gesprekken geen geheimen meer.

De training communicatie speelt in op communicatievraagstukken waar ondernemers dagelijks mee te maken hebben. Tijdens de communicatietrainingen werkt u met medecursisten aan praktijkgerichte oefeningen. Onze ervaren cursusbegeleiders leggen tijdens deze oefeningen de lat steeds hoger. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit elke oefening. Dit maakt de communicatietrainingen zeer waardevol. Goede communicatie kan een goed project namelijk nóg succesvoller maken. Slechte communicatie kan een goed project juist schaden. Gedurende en na afloop van de communicatietrainingen ervaren onze cursisten grote verbeterslagen.

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over de communicatietraining?

Onze specialisten helpen u graag verder!
Bel direct met 0492 – 505 340 of mail Peter door op onderstaande knop te klikken.
Neem contact met Peter op

Cursussen & trainingen

Cursussen & trainingen

In-company trainingen

In-company trainingen

Personal coaching

Personal coaching